- KETUA TUKANG MASAK
- TUKANG MASAK
- PENYELIA KATERING
- Lelaki Islam
- Memiliki sijil/diploma dalam bidang masakan dan penyediaan makanan atau berkaitan dengannya
- Sekurang-kurang 7 tahun pengalaman dalam bidang masakan dan penyediaan makanan
- Berumur antara 27 – 45 tahun
- Berpengalaman memasak dalam kuantiti yang banyak (2,000 orang keatas) pada sesuatu masa (“Bulk Cooking”)
- Keutamaan diberi kepada mereka yang bekerja sebagai Ketua Tukang Masak, Tukang Masak atau Penyelia F&B di Hotel/ Pusat Konvensyen
- Bersedia untuk bekerja dalam keadaan tertekan pada bila-bila masa dan di dalam jangka masa yang panjang (lebih kurang 75 hari)
- Bersikap matang serta boleh bekerja di bawah penyeliaan dan pengawasan yang minimum.
Cara Memohon :
Calon yang berminat hendaklah mengemukakan resume yang lengkap serta salinan sijil akademik, pengalaman kerja, salinan kad pengenalan dan sekeping gambar bersaiz pasport kepada :-
KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF
TH TRAVEL & SERVICES SDN BHD
ARAS M, MENARA TH SELBORN,
153, JALAN TUN RAZAK,
50400 KUALA LUMPUR
(u.p.: Bahagian Katering)
Sila tulis jawatan yang dipohon disebelah kiri sampul surat.
Tarikh Tutup Permohonan : 22 Mac 2010 (Isnin)
" SERIBU LANGKAH BERMULA DARI LANGKAH PERTAMA"
Tiada ulasan:
Catat Ulasan